uvařila 26. 11. 2013 14:39
výsledek mojí práce, bohužel nejsem žádný foodstylista, takže se omlouvám za vzhled fotky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2013 14:39
výsledek mojí práce, bohužel nejsem žádný foodstylista, takže se omlouvám za vzhled fotky
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, kůra citronová, sůl, mák mletý, cukr moučkový, mléko, perník strouhaný, povidla švestková, rum, tvaroh plnotučný, žloutek, cukr vanilkový, rozinky, jahodová marmeláda, povidla švestková, bílek, mandle plátkové
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Jarní nádivkové muffiny: Obměna velikonoční nádivky je vláčná, chybět nemohou speciálně upravené kopřivy
Osvěžující a lehký dezert jen ze 3 ingrediencí: Ovocnou pěnu zvládnou připravit i děti