Andělsky nadýchaný perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Bezkonkurenční recept na šátečky s povidlovou náplní. Jsou nadýchané, jemné a chutnají luxusně. Těsto sice obsahuje droždí, ale nenechává se kynout a rovnou se s ním…
Ovoce začíná mít poctivou plnou chuť a byl by hřích toho nevyužít. Připravte si s námi českou klasiku v podobě babiččiných blbounů. Kynuté ovocné knedlíky jsou v sezóně…
Kdo by nemiloval koláče. Nicméně ne vždy je čas a chuť na jejich zdlouhavější přípravu. Tento recept je naopak velmi rychlý, jednoduchý a chutný. Základní lité těsto,…
Babiččiny buchty tak, aby je zvládl i ten, kdo chce kynuté buchty péct úplně poprvé. Podrobné postupy jsou požehnáním pro všechny začátečníky. Babiččiny buchty můžete…
Bavorské vdolečky jsou v Čechách jako doma. Vláčné smažené bochánky, s povidly a tvarohem, vykouzlí spokojený úsměv na každé dětské tvářičce. Nejlepší jsou ještě vlažné,…
Nemusíte zrovna vyrážet do světa, abyste si vychutnali poctivé Honzovy buchty. Kynutá klasika české sladké kuchyně dostane k pekáči plnému pocukrovaných buchet každého…
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé…
Jistě nám dáte za pravdu, že nejlepší koláčky jsou ty, které mají dostatek náplně. Naše varianta bez kynutí se rozplývá na jazyku a mizí dřív, než stihnou vychladnout. S…
Pokud už vám dochází fantazie při pečení, vyzkoušejte dokonale vláčné dvojctihodné koláčky s tvarohem a povidly. Také je můžete znát pod názvem moravské nebo posvícenské…
Kdo by neznal české buchty plněné tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou? Oblíbený moučník můžete podávat i jako sladký oběd. Díky podrobným receptům na jednotlivé…
Nepostradatelné dokonalé dvojctihodné koláčky, které pekly už naše prababičky. Máte je rádi? Moravské koláče jsou náročnější na přípravu, ale věřte, že stojí za to. A…
Vynikající koláč ke kávě potěší každou návštěvu. Vyzkoušejte tento snadný recept na koláč s tvarohovou náplní, která voní po vanilce, a povidly. Koláč bohatě posypeme…
Malé koláčky s různými druhy náplní neodmyslitelně patří na každý svatební stůl. Ať jich připravíte jakékoliv množství, nikdy nezbydou, protože jsou zkrátka božské.…
Malé koláčky s různými druhy náplní neodmyslitelně patří na každý svatební stůl. Ať jich připravíte jakékoliv množství, nikdy nezbydou, protože jsou zkrátka božské.…
Nadýchané kynuté staročeské koláče jako od babičky jsou naplněné tvarohem a nahoře korunované rumem provoněnými povidly a máslovou drobenkou. Můžeme je ale plnit i…
Pokud jste někdy byli na návštěvě v Rakousku, jistě jste narazili na místní specialitu - germknödel. Jedná se o velký kynutý knedlík plněný povidly, zalitý vanilkovou…
Prosedlá buchta, že jste o ni ještě neslyšeli? Možná ji znáte jen pod jiným názvem, a to jako prošívanou deku. Sice vás v této podobě nezahřeje na těle, ale na duši…
Máte chuť na tradiční valašské frgále, ale nechcete se zdržovat přípravou kynutého těsta? Zkuste podle našeho receptu připravit frgálovou buchtu, která spojuje tři…
S majonézou se dá kouzlit různými způsoby, dokonce i při pečení sladkých pokrmů. Důkazem je tento recept na majonézové koláčky, které se připravují bez kynutí a určitě…
Většina z nás zná tenhle veliký nadýchaný knedlík plněný povidly jako specialitu rakouských horských restaurací. Zkuste si ho ale udělat i Vy jen tak doma podle tohoto…
Hotové listové těsto se dnes dá běžně koupit v obchodě, takže se nemusíte zdržovat jeho přípravou. Listové šneky jsou proto rychlým a snadným moučníkem a je jen na vás,…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl
Historie zemědělství: Lidé v pravěku vědomě pěstovali nejprve ječmen a rýži. Když vyhubili mamuty, začali chovat hospodářská zvířata
Retro dezert střecha vznikl z nouze, ale hitem je dodnes. Jeho tajemství tkví v krému!