uvařila 21. 1. 2014 18:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2014 18:30
krk hovězí, slanina uzená, olej, cukr, mrkev, celer, cibule šalotka, hořčice dijonská, protlak rajčatový, koření na svíčkovou, voda, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný