uvařil 23. 6. 2015 12:11
Teprve na řezech zazáří hruškové kostky zavařené v pudinkové náplni jako drahokamy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2015 12:11
Teprve na řezech zazáří hruškové kostky zavařené v pudinkové náplni jako drahokamy
vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, ořechy vlašské, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, cukr krupice, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, šťáva citronová, voda, hruška, šťáva citronová
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pečenáče z kapra připravíte snadno z octového nálevu. Pikantnost dodá chilli paprička
Královské chutě: Monacká kněžna Charlene drží dietu, při které si může dopřát dezerty i „fish and chips“, a přesto zůstane štíhlá
Medovníkové koule: Miniatury oblíbeného dortu s vůní medu se rozplývají na jazyku a překvapí svou vláčností