uvařila 18. 7. 2014 08:36
ušleháme si krém k plnění
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 7. 2014 08:36
ušleháme si krém k plnění
těsto piskotové, hmota potahovací fondánová, pudinkový prášek, mléko, máslo, ovoce, marmeláda, šlehačka, tvaroh, cukr, potravinářské barvivo, párátka, špejle, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
Jak na pravé řecké frappé? Spolumajitel taverny Konstantinos Panos prozradil svůj léty prověřený recept
První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu