uvařila 20. 8. 2013 13:02
Kančí kýta na divoko alá Verča
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2013 13:02
Kančí kýta na divoko alá Verča
kýta kančí, cibule, bujón, hořčice plnotučná, šťáva tomatová, sůl, kmín drcený, paprika sušená sladká, pepř mletý, koření nové koření mleté, koření hřebíček, bobkový list, lečo, mouka, sádlo
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Kolik třešní, tolik višní: Čím se liší červené letní plody a kdy na ně vyrazit?