uvařil 13. 12. 2015 17:50
Aby se maso udrželo pěkně pohromadě, stáhněte každý biftek složeným delším proužkem alobalu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2015 17:50
Aby se maso udrželo pěkně pohromadě, stáhněte každý biftek složeným delším proužkem alobalu
filet z kapra, sůl, pepř černý, kmín drcený, slanina anglická, olej, houby sušené, máslo, cibule, mouka polohrubá, smetana sladká, sůl, pepř bílý mletý, citron, petrželka, kapie
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky
Polská bageta zapiekanka: Znáte tento geniální polský fastfood? Doma jej připravíte snadno
Letem luštěninovým světem: Na co se hodí hnědá čočka, na co zelená a jak se vaří beluga?