uvařil 6. 6. 2016 14:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 6. 2016 14:22
stehno kuřecí, špek, cibule, kapie červená, hořčice dijonská, kečup sladký, feferonka, česnek, okurky sterilované, vývar, víno bílé, zázvor, sůl, pepř
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na kuře na paprice podle originálního maďarského receptu
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!