uvařila 15. 10. 2010 18:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 10. 2010 18:03
olej rostlinný, česnek, kmín drcený, koření kari, majoránka, voda, mouka hladká, smetana ke šlehání, sůl, pepř bílý
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
5 nejlepších cibulových polévek: Klasická francouzská, krémová cibulová nebo vyprošťovací s chilli obohatí jídelníček
Retro okénko: Nejlepší české chlebíčky si uděláte doma! I s domácí vekou podle videa!
Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí