uvařila 5. 2. 2016 20:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2016 20:00
stehno kuřecí, sůl, pepř, koření oregáno sušené, olej, česnek, cibule, víno bílé suché, vývar, brambory, hrášek mražený
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší letní večeře s rajčaty. Od salátů přes vynikající lečo až po rajčatové polévky
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok
MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?