uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, jablko, sýr niva, máslo, pórek
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Moštování jablek 2023: Velký přehled farem z Čech i z Moravy, kde vám za pár korun zpracují jablka, nebo prodají vlastní mošt