uvařil 8. 2. 2016 14:04
nadzvednete a nacpete nádivku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2016 14:04
nadzvednete a nacpete nádivku
stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, brambory, sůl, pepř, rohlík, vejce, mléko, cibulka jarní, kmín celý, máslo, paprika čerstvá červená, kukuřice, rajče, ocet, voda, cukr, sůl, pepř mletý
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Pečeme s Ivou: Usmažte si dokonale nadýchané langoše jako od stánku!
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Těhotnej kuchař radí, jak na dokonale křupavé bramboráky. Dávejte pozor na teplotu použitého mléka, říká známý influencer