uvařil 8. 2. 2016 14:05
nádivka je pod kůží a jde do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2016 14:05
nádivka je pod kůží a jde do trouby
stehno kuřecí, sůl, pepř mletý, brambory, sůl, pepř, rohlík, vejce, mléko, cibulka jarní, kmín celý, máslo, paprika čerstvá červená, kukuřice, rajče, ocet, voda, cukr, sůl, pepř mletý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Co si zabalit na cestu do Chorvatska: Tipy na jídla, která „přežijí“ i cestu v největším vedru
Markéta Tomášková z Peče celá země nám prozradila recept na plněné ořechy. Kakaové cukroví plní sladkým karamelovým krémem
Klasický rohlík lze doma upéct do 2 korun včetně energií. Tomu domácímu, voňavému a křupavému se nic nevyrovná