uvařil 18. 8. 2010 16:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 8. 2010 16:58
prsa kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kukuřice, hrášek, paprika čerstvá bílá, rajče, salát ledový, olej, voda, mouka grahamová, mouka hladká, jogurt bílý, chilli, tatarská omáčka, mouka hladká, voda
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky