uvařila 6. 4. 2024 16:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2024 16:08
mouka polohrubá, sůl, droždí čerstvé, mléko, cukr krupice, mouka hladká, vejce, ovoce, marmeláda, cukr moučkový, tvaroh na strouhání, smetana zakysaná, kakao granko, máslo
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Beárnská omáčka dokonale dochutí steak i zeleninu. K tomu, aby byla krásně hladká, pomůže trik slavné kuchařky Julie Child
Jablečný závin z kynutého těsta bez kynutí: Je mnohem rychlejší, vláčnější a při pečení nepopraská