uvařila 20. 5. 2010 13:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2010 13:16
kachna, jablko, paprika čerstvá zelená, žampióny, sůl, paprika sušená pálivá, kmín drcený
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz