uvařila 14. 1. 2010 20:32
vyvalkame do tvaru slzy, kde siroky koniec je hruby a uzky koniec je tenky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 20:32
vyvalkame do tvaru slzy, kde siroky koniec je hruby a uzky koniec je tenky
mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
Jak se jedlo za Boženy Němcové? Bohatí mívali vývar, chudí nastavovali mléko mýdlem
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká