jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  41 000  receptů

Jahodová buchta hrnková rychlá

Jahodová buchta hrnková rychlá
nahoru
Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá Jahodová buchta hrnková rychlá
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Moučníky

-

Řezy s ovocem, bublaniny

Počet porcí Počet porcí: velký plech

Suroviny:

1 hrnek polohrubé mouky
1 cukru (dávám méně)
1/2 prášku do pečiva
1 vejce
1/4 hrnku oleje
1/2 vanilkového cukru
1/2 hrnku mléka

na mřížkování
tvaroh
1 vanilkový pudink
cukr dle chuti
vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Na těsto všechno smícháme, nalejeme na plech (na peč.papír), pak jsem tvarohem udělala mřížky, do každé mřížky jsem dala jahodu.

Poznámka

Protože mi zbyl ještě tvaroh s jahodami, dala jsem pod každou jahodu lžičku ochuceného tvarohu.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Jahodová buchta hrnková rychlá"

autor: nellka
vloženo: 27.08.2015 08:05:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

buchta je dobrá ale toho těsta...by chtělo větší dávky a s cukrem jsem tam dala hrnek a pak po upečení nešla dolů z papíru takže radši radím půl hrnku :) smajlik

autor: janatka
vloženo: 29.06.2015 22:11:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je opravdu rychlý a chutnýsmajliksmajlik

vloženo: 13.01.2015 12:08:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,taková technická...ten tvaroh jste tam nalívala s tím pudinkem jak?..je dost hustý,tak jestli jste vařila pudink a zamíchala tvaroh...nebo jen prášek zamíchala do tvarohu...mě to opravdu nalévat nešlo...Jsem to hold jen nandala na těsto,na to dala jahody a uvidíme...děkuji Katka

autor: nebudu se vyjadřovat (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.06.2014 17:52:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

takže je to nějaká žgrmla,která se vůbec nedá použít je to jako na tapetování...což znamená že tvarohová směs na mřížky neni dostatečně řídká(teda aspon u mě)...proto musím konstatovat že se mi tento recept moc nelíbil....A také musím připomenout že tam vubec nemáte dobu pečení..takže pro příště si vemte ponaučení a vytvořte lepší a inteligentnější recpt..DĚKUJI nashledanousmajlik

autor: Zaabicka
vloženo: 31.05.2014 06:42:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem buchtu dělala. Je moc dobrá smajlik

autor: Hana Rezková (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.07.2013 19:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta byla chuťově vynikajícísmajlik, ale vůbec mi nevyběhla, takže jsme jí jedli lžičkousmajlik.

autor: Lůca (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.06.2013 12:45:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednoduchá, moc dobrá a vždy se podaří!!! Máme moc rádi smajlik

autor: finneta
vloženo: 06.05.2013 05:50:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sabrinkaaa:dělám tuto buchtu hlavně v době, kdy je ovoce čerstvé. ale neboj, jde to i z mražených nebo kompotovanýchsmajliksmajlik ať se podaří a chutnásmajliksmajlik

autor: Sabrinkaaa (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2013 18:40:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá suprově, zítra ji hned vyzkouším smajlik ... akorát ty jahody si dala čersvé nebo kompotované ?smajlik

autor: finneta
vloženo: 25.06.2012 06:39:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ten puding se dává do tvarohu.

autor: ?? (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.06.2012 12:08:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a co ten puding?????? kam s nim?

autor: Milena (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.05.2012 16:20:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak už je v troubě,těsto přesně podle receptu a jde nádherně nahoru!Dala jsem jen jahodový pudink a tak je i pěkně barevná,už se těšíme jak bude chutnat!smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2012 10:35:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tet sem dala píct buchtu tak uvidíme jak se nám povede ale už tet se zbýhaj slinysmajlik smajlik

autor: DM (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.03.2012 08:53:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak je vynikající i chuťově:) recept ukládámsmajlik

autor: DM (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.03.2012 08:40:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pridala jsem navíc jedno vejce a cca půl hrnku mouky (po přečtení komentářů jsem se bála, že se bude těsto rozpadat). Také jsem do těsta dala tvaroháček vanilkový. Tvaroh jeden mi stačil, ještě trošku zbylo( ale musela jsem ho naředit mlékem). Nakonec jsem koláč posypala drobenkou, co mi zbyla z předešlého pečení.
Teď jsem koláč vyndala z trouby, vypadá i voní úžasně, vysoký je tak akorát, tak snad bude i úžasně chutnatsmajlik

vloženo: 25.07.2011 12:36:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucie:Lucko,tak ti moc držím palce,ať ti překvápko vyjdesmajliksmajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.07.2011 11:20:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gabina:Tuhle radu jsem hledala. Je mi 16, a dneska jdu buchtu péct poprvé (tajně pro maminku) :) snad se povede.smajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2011 20:30:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem skusila vaši buchtu.Přesně jak bylo řečeno, nápad dobrý , akorát mi také přišlo že tam dáváte jenom jeden hrnek mléka. Takze sem se drzela receptu a po udelání těsta sem zjistila , že je to moc tekuté takze jsem pridala jeste 1/4 hrnku mouky a dobré .... Rozhodne uz se na ní těšíme .. snad bude dobrá smajlik

autor: johana (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.12.2010 18:31:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta moc dobrá,jen jsem dala více mouky a přidala jsem bíly jogurt a hodně drobenky.Super základ,dá se přidat jakékoli ovoce,které je po ruce.

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.09.2010 16:01:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vcera jsem buchtu pekla, chuťove byla dobra. Jen na velky plech to opravdu nestaci. Jeden hrnek mouky? a 1/2 PDP? I kdyz mi vyskocila jako na obrazku, tak byla opravdu nizka a spatne se drzela. Deti ji snedli lžičkou.Mnozstvi tvarohu bylo akorat. Tvaroh nikdy nic nezkazi, naopak.smajlik Dnes jdu pect kokosovou, tak snad se vyvede jako tatosmajlik

autor: Arween (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.08.2010 11:26:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchta je úžásná, mě stačily přesně suroviny a těsto pěkně vyskočilo, přesně podle obrázku. Chutově je výborná !Rozhodně můžu jen doporučit a pochválit recept smajlik

autor: finneta
vloženo: 22.07.2010 08:01:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

markét. moje rodina nemá ráda, když je hodně těsta a málo ovoce. takže tahle buchta je nízká. jestli máte rádi těsta víc, tak dej těsto jen na malý plech. a toho tvarohu tam podle mě dáváš hodně. opravdu stačí jen na slabší mřížky. a proč ti to nevyskočilo? to netuším. já vždycky zamíchám sypké suroviny, pak do toho dám zamíchané tekuté. nedělají se hrudky. tak jestli dáš téhle buchtě ještě šanci, budu moc ráda a uvidíš, že si pochutnáš.smajliksmajlik

autor: Markét (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.07.2010 18:47:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, právě jsem buchtu vytáhla z trouby a voní moc pěkně, ale vůbec nevyskočila.Nikdy mi to neudělalo, přišlo mi že i toho těsta je nějak málo na velkej plech. A tvaroh jsem si koupila jeden a nestačilo to ani na půlku. Z kolika to prosím děláte? A jak velkej plech mátesmajlik

autor: Kateřina (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.07.2010 19:53:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem buchtu také dělala a je výborná.. Příjemná změnasmajlik

autor: mirca75
vloženo: 07.07.2010 15:00:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gabi (neregi.)smajlik.Umíchej si předem v hrnku suroviny na mřížky (ať tě to pak nezdržuje),pak si udělej těsto,to vlij na připravený plech,hned na to udělej ty tvaroh. mřížky,poklaď ovocem a šup,šup s tím do rozehřáté troubysmajlik.Pečící papír se používá tehdy,pakliže nechceme po pečení mýt špinavý plech (papír vezmeš a vyhodíšsmajlik) a nebo pokud je plech nějak poškozen a třeba se to někde připéká.Jinak stačí plech vymazat tukem a vysypat hrubou moukousmajlik.

autor: Gabi: (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.07.2010 14:49:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtela sem se zeptat,sem zacatecnice a chci udelat radost rodicum az se vrati z dovolene.Tvarohe mrizky se davaji na testo pred pecenim do trouby??A musi to byt na pecicim papiru??Nestaci jenom vysypat??Predem dekuji za odpoved..

autor: finneta
vloženo: 22.06.2010 14:38:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vikina2222 - to jsem moc ráda.smajliksmajlik

autor: vikina2222 (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.06.2010 19:52:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vynikající, večer upečeno, večer snědeno smajlik smajlik

autor: mirca75
vloženo: 15.05.2010 10:41:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kamilo(neregi.)smajlik,na mřížky můžeš dát tvaroh do cukrářského sáčku se špičkou a stříkat na těsto.Pokud ho nemáš stačí jakýkoliv sáček s lehce ustříženou špičkousmajlik.Snad se nebude Finneta zlobit,že odpovídámsmajlik.

autor: Kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2010 10:07:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj chtěla jsem se zeptat já jsem v pečení poměrně laik a hlavně tady chybí trošku podrobnější postup jak udělat ty mřížky?

autor: finneta
vloženo: 13.05.2010 09:05:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pouze prášek, on zahustí tvaroh. přeji, ať se podaří a chutnásmajliksmajlik

autor: lucias (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.05.2010 12:18:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, moc mi recept zaujal..ráda bych ho dnes zkusila.. jen se chci zeptat, ten puding je vařený nebo se přidá jen prášek? díky moc za odpověď.

autor: yvonna (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.04.2010 13:19:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výbornásmajlik

autor: Gabina
vloženo: 11.01.2010 11:21:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já bych pekla na 180 C 20-30 minut. Upečení poznáš podle zlatavého povrchu těsta, případně zapíchnutá špejle po vytažení musí zůstat suchá.

autor: zzz (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.01.2010 19:33:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak se to dlouho peče a na kolik stupňů?

autor: Hedunka
vloženo: 19.11.2009 10:07:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera večer upečeno a dnes ráno po ní není ani památky. Byla výborná.smajlik

autor: KOKOLKA
vloženo: 12.08.2009 18:02:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc dobre davam bodiksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: finneta
vloženo: 07.07.2009 12:04:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

holky omlouvám se, ale opravdu se mi to mléko někam ztratilo. už je to opravené a jsem velice ráda, že chutnalo.smajlik

vloženo: 03.07.2009 22:07:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Verčo, myslím, že určitě chybí, když se na to dívám, 1/4 hrnku oleje a jedno vajíčko, to bych asi neumíchalasmajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 03.07.2009 21:35:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem buchtu dělala. Musela jsem přidat půl hrnku mléka. Nechybí ti Marti náhodou v receptu? Jinak je dobrá, je to zase něco jiného s tím tvarohem.smajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

hrnková jahodová buchta buchta jahodová hrnková kuchařka rychlé hrnkové buchty rebarborová buchta s drobenkou na hrnky jahodová buchta jahodová buchta s tvarohem hrnkova buchta s jahodami rychlá buchta recept tvarohovo jahodová buchta jahodova buchta hrnkova levná hrnková buchta na plech hrnková buchta s drobenkou rychlá hrnková buchta s jahodami hrnková buchta jednoduchá jahodová buchta jahodová buchta s pudinkem rychlá buchta s jahodami rychlé buchty buchta s tvarohem a jahodami jahodova buchta na plech rychla tvarohova buchta rychla ovocná buchta rychlá jahodová buchta recept rychlá buchta s tvarohem tvarohová buchta s jahodami hrnková buchta s ovocem rychlá jahodová buchta hrnkova buchta na plech rychlá buchta na plech rychlá hrnková buchta jahodove buchty tvarohová buchta na plech hrnkova hrnkove buchty rychlá buchta s ovocem jahodová buchta s drobenkou rychlé buchty a dezerty rychlá hrnková buchta s ovocem rychla buchta hrnkova hrnková buchta bez vajec buchta s jahodami rychlá buchta



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz