uvařil 13. 4. 2010 11:11
Vařící fáze
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2010 11:11
Vařící fáze
maso vepřové, pórek, olej, mouka hladká, vývar, sůl, pepř
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Křehký mandlový croissant na plech: Křupavý koláč s vůní mandlí snadno vyrobíte i z kupovaného listového těsta
Příběh sladké kostky: Balíček se 250 kostkami cukru se v roce 1843 prodával za 50 krejcarů a připomínal bedničku s čínským čajem
Svačiny na cesty letadlem: Co si můžete vzít na palubu a jak si zajistíte dost tekutin na celý let