uvařila 29. 8. 2008 20:14
Slavný vídeňský závin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2008 20:14
Slavný vídeňský závin
mouka hladká, olej, sůl, vejce, máslo, máslo, strouhanka, rozinky, jablko, mandle sekané, skořice, cukr, cukr moučkový
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Peče celá země: Do finále se probojovaly Jana, Lucie a Martina. Tohle jsou jejich tajná přání!
Jak se starat o krájecí prkénko? Pomůže kokosový olej i obyčejná sůl s citronem!