uvařila 6. 12. 2010 22:06
řez
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 12. 2010 22:06
řez
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao, pudink čokoládový, mléko, čokoláda hořká, máslo, cukr moučkový, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, olej, med, tresť mandlová sladká, voda
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Máte rádi smažené brambůrky? Ve viktoriánské éře platily za zdravou stravu!
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici