uvařila 19. 10. 2012 14:44
...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2012 14:44
...
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, máslo, mléko, čokoláda, ořechy, mléko sušené, cukr moučkový, med, voda, mandlové aroma
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze