uvařil 24. 3. 2016 12:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 3. 2016 12:30
stehno kuřecí, rajče sušené, pórek, hořčice hrubozrnná, paprika čerstvá červená, sýr tvarůžky kulaté, portobello, šunka schwarzwaldská, smetana na vaření, rajče, vývar masový, harissa, sůl, pepř, mouka hladká, máslo, sádlo
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz