uvařila 17. 2. 2013 18:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2013 18:16
bílek, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy vlašské, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, cukr moučkový, šlehačka
Přidáno před 33 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Slzy a pot, pak euforie. Jíst chilli papričky může být i životu nebezpečné, na vině je kapsaicin
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami