uvařila 3. 12. 2011 11:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 12. 2011 11:19
cibule, protlak rajčatový, směs zeleninová mražená, vejce, bobkový list, koření nové koření, vývar hovězí, olej, sůl, ocet, cukr, škrob
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
5 nejlepších cibulových polévek: Klasická francouzská, krémová cibulová nebo vyprošťovací s chilli obohatí jídelníček
Retro okénko: Nejlepší české chlebíčky si uděláte doma! I s domácí vekou podle videa!
Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí