uvařil 7. 7. 2015 15:23
Barvu želé zrcátka na povrchu dortu ovlivní výchozí ovocný džus
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 7. 2015 15:23
Barvu želé zrcátka na povrchu dortu ovlivní výchozí ovocný džus
piškoty cukrářské, kokos strouhaný, máslo, džem rybízová, máslo, cukr krupice, vejce, mouka hladká, zelené želé, kypřící prášek do pečiva, meloun, šťáva citronová, vodka melounová, želatina, voda, jogurt bílý, cukr moučkový, smetana ke šlehání, želatina, džus ovocný, meloun, borůvky, meduňka
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky