uvařil 3. 8. 2012 16:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 8. 2012 16:13
mouka polohrubá, voda, kvasnice, sůl, cukr, olej, česnek, olej řepkový, rajče, salám lovecký, paprika kozí roh, cibulka, sýr emmentáler, sůl bylinková, koření oregáno, sušená bazalka, olivy zelené
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Lesem vonící houbová bramboračka s česnekem: Jak ji připravit, aby chutnala božsky
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami
Dokonalé cuketové lívanečky. Skvěle si na nich pochutnáme, ať už je připravíme naslano nebo nasladko