uvařil 8. 3. 2009 10:12
čokoládová bábovka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 3. 2009 10:12
čokoládová bábovka
mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, mléko, olej, máslo, droždí čerstvé, cukr, vejce, žloutek, cukr, marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
Moderní kuchyně vsázejí na police!
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti