uvařil 28. 8. 2015 18:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 8. 2015 18:28
maso drůbeží mleté, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, česnek, cibule, sůl, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar