uvařila 4. 8. 2021 17:48
Detail, dokonale
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2021 17:48
Detail, dokonale
mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, mléko, máslo, čokoláda, sůl, vejce
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Retro vaření s Kristinou: Upečte si laskonky jak z prvorepublikové cukrárny