uvařil 9. 10. 2015 09:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 10. 2015 09:48
mrkev, cibule, celer, hlíva ústřičná, olej, máslo, mouka hladká, vývar, masox, kmín drcený, koření nové koření mleté, tymián, koření kari, zázvor mletý, sůl, pepř, libeček, sádlo, droždí, vejce, česnek, sůl, majoránka, cibule, strouhanka
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jedlíkova cesta kolem světa: Na procházce Pekingem ochutnáte nudle i černá vejce
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou