uvařila 2. 12. 2015 09:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2015 09:03
vejce, mouka špaldová hrubá, mouka špaldová celozrnná, olej, med, skořice, prášek do pečiva, soda jedlá, banán, ořechy vlašské, švestky sušené, poleva čokoládová bílá, potravinářské barvivo zelené, lentilky, zdobení cukrářské
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Dokonalé bramborové krokety: Aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé, musí se hlavně správně smažit
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik