uvařila 30. 1. 2009 10:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 1. 2009 10:41
maso uzené, zelí kysané, klobása pikantní, slanina, sádlo, hříbky sušené, cibule, mouka hladká, sůl, pepř mletý,
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?
Pasta a basta! Jak uvařit těstoviny jako Ital? Fíglem je dát je do vody ve správný okamžik a pak ihned zamíchat. Co ještě nepodcenit?