uvařila 15. 3. 2011 13:20
osmahnout párky slaninu salám a okurky stačí pár minutek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2011 13:20
osmahnout párky slaninu salám a okurky stačí pár minutek
kost, bujón slepičí, mrkev, brambory, párky, maso uzené, salám jemný, okurky sterilované, cibule, česnek, hrstka, petrželka, česnek sušený, protlak rajčatový
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Přidáno 23. 5. 2024 12:28
Přidáno 23. 5. 2024 08:33
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky
Královna Alžběta II. a princ Filip: Na jejich svatbě se podávala tříchodová snídaně, součástí byla dušená koroptev
Kynuté knedlíky germknödl: Rakouskou delikatesu si snadno uděláte i doma podle tohoto receptu