Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kost - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie880 kJ / 210 kcal
Bílkoviny30,00 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Polévka s drožďovými knedlíčky

Polévka s drožďovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte tuto výbornou polévku z poctivého vývaru z kostí, hovězího a kuřecího masa a kořenové zeleniny. Polévku doplňte o vařené knedlíčky z droždí a podávejte ji…

Bobina77

80 min

Pomalu pečené hovězí maso

Pomalu pečené hovězí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Špek dáme před přípravou do mrazáku, aby se maso lépe špikovalo. Úzkým a špičatým nožem uděláme do masa otvory a klínky špeku ho prošpikujeme. Maso stáhneme…

Pečená krůtí stehna

Pečená krůtí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso vykostíme, slaninu nakrájíme na tenké plátky. Do hluboké pánve položíme slaninu (můžeme dát samozřejmě více - pro vlastní chuť), 3 snítky tymiánu, vykostěné maso (z…

Vývar z kostí a žebra se zeleninou

Vývar z kostí a žebra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové kosti a vepřové žebro vložíme do vody a necháme zavařit. Shora odstraníme pěnu a sraženiny, přidáme sůl, koření, očistěnou zeleninu, libeček a pozvolna dále…

Ivace64

150 min

Domácí králík na smetaně

Domácí králík na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka rozporcujeme a předek necháme na vývar, který uvaříme předem. (Z předku dělám polévku a část odložím na králíka). Porce králíka, prošpikujeme slaninou, osolíme…

RubyRom

180 min

Karlovarský kotouč

Karlovarský kotouč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso otřeme vlhkou utěrkou a rozřízneme na plát. Dobře naklepeme.Na másle připravíme řídká míchaná vejce a necháme trochu zchladnout.Maso osolíme, opepříme, poklademe…

Soljanka aneb okurková polévka

Soljanka aneb okurková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kosti dáme vařit s bujonem dokud nezměknou. Slijeme. Do vývaru přidáme najemno nastrouhanou mrkev, kopr a petržel.Na pánvi osmažíme pokrájené párky, slaninu, salám,…

Rokssy

80 min

Krůtí kostky s klobásou

Krůtí kostky s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájíme na osminky, klobásy na silnější kolečka.Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a dáme je do zapékací mísy. Přidáme sůl, pepř, mletou…

Anna Kocikova

60 min

Pikantní bůček sous - vide

Pikantní bůček sous - vide

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…

zuzi777a

1000 min

Pečený guláš z hovězích líček

Pečený guláš z hovězích líček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěná líčka nakrájíme na větší kousky. Smícháme je s hořčicí, rajčatovým pyré a česnekem. Necháme 2 hodiny uležet. Lepší je den předem.Na sádle osmažíme nakrájenou…

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Pomalu pečené hovězí žebro

Pomalu pečené hovězí žebro

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké…

Kocmax

210 min

Portobello (nejen) s Nivou

Portobello (nejen) s Nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které můžeme přidat do směsi, kterou budeme plnit žampiony, nebo je dáme volně péct se žampiony, případně je použijeme…

recepty73

50 min

Králičí zadělávaná polévka

Králičí zadělávaná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Nejprve dáme vařit vše z králíka s kořením, solí, pórkem a polovinou zeleniny. Až polévka zavaří, sebereme pěnu. Vaříme do změknutí masa.Nakrájíme cibuli a zbytek…

Biftek z kapra

Biftek z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Filety z kapra nakrájíme na stejně široké proužky, cca 1,5 – 2 cm. Poté osolíme a okořeníme.Proužky kapřích filet stáčíme tak, že je postavíme na bok a jeden k druhému…

Colombo65

30 min

Krůtí paprikáš se zakysankou

Krůtí paprikáš se zakysankou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí stehno vykostíme, zbavíme kůže a maso nakrájíme na plátky.Z kosti a kůže si uděláme vývar, který použijeme do omáčky. Na olivovém oleji orestujeme cibule nakrájené…

Kuřecí vývar do zásoby

Kuřecí vývar do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše dáme do pomalého hrnce a necháme pod pokličkou pracovat na program Low 12 hodin.Poté přelijeme přes sítko do sklenic, otřeme okraje, zavíčkujeme a zavaříme…

Anna Kocikova

840 min

1 2 3 4

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více