uvařila 13. 2. 2017 13:58
Bábovka s medem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:58
Bábovka s medem
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, tuk hera, cukr krupice, med, mléko, kůra citronová, rozinky, cukr moučkový, mouka hrubá, tuk
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny