Hraběnčiny výborné řezy
Recept ještě nebyl hodnocenHraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Připravit maličké buchtičky z kynutého těsta ve vanilkou vonícím krému není nějak náročné a vznikne plnohodnotný sladký pokrm, který si rádi dají děti i dospělí.
Připravit maličké buchtičky z kynutého těsta ve vanilkou vonícím krému není nějak náročné a vznikne plnohodnotný sladký pokrm, který si rádi dají děti i dospělí.
Klasika českých cukráren, která nás vrací do dětských let, to jsou věnečky z odpalovaného těsta. Jejich příprava není náročná, pokud dodržíte základní postup. Tyto…
Máte zásoby jablek a nevíte co s nimi? Rozhodně musíte vyzkoušet tento famózní jablečný koláč. Je jednoduchý na přípravu, křehký, vláčný a mile starosvětský. Jedno…
Variant, jak upéct závin či štrúdl, je mnoho. Podle receptu připravíme jednoduchý štrúdl z jogurtového těsta, které před rozvalováním krátce vychladíme. Těsto se netrhá,…
Lehký tvarohový koláč vonící po vanilce vám zajisté přijde k chuti. Jeho příprava není nijak složitá a i díky názornému videu se vám vydaří na jedničku. Pokud navrch…
Bezkonkurenční recept na kynuté těsto, které sice obsahuje droždí, ale nenechává se kynout a rovnou se s ním pracuje. Ideální, pokud nemáte čas a potřebujete rychle…
S tímto receptem zvládne medovník i ten, kdo ho nikdy nepekl. Vůně a chuť medu se skvěle doplňuje s máslovým krémem. Medovník originál je poměrně pracný, ale práce bude…
Pokud si myslíte, že už vás bábovka nemůže ničím překvapit, vyvedeme vás z omylu. Tvarohová bábovka se s přehledem vyrovná moučníkům, které si rádi dopřáváme při…
Dostali jste chuť na tvarohový koláč, ale nemáte příliš času na jeho přípravu? Zkuste ho upéct podle našeho receptu, je zaručeně nejrychlejší a také nejjednodušší. Tento…
Recepty našich maminek a babiček patří mezi rodinné klenoty. Zejména ty nejvíce osvědčené, třeba na ořechovou bábovku. Tradiční moučník, který skvěle chutná, vypadá a…
Jednoduše a poměrně rychle připravený vrstvený koláč z drobenky, hustého pudinku, pokladený krásnými čerstvými jahodami. Snadnou přípravu této dobroty zvládne i naprostý…
Receptů na bábovku není nikdy dost. Báječny a přitom jednoduchý moučník, na který nedá žádná rodina dopustit. Vyzkoušejte tentokrát variaci s tvarohem, která vydrží…
Odpalovaného těsta se mnoho hospodyněk bojí, ale my vám ukážeme, že k tomu není důvod. Pokud dodržíte postup, zaručeně se vám povede. Připravit z něj můžete třeba mraky …
Karamelové větrníky jsou klasickým oblíbeným zákuskem slavnostního charakteru. Recept vyžaduje nějaké zkušenosti s pečením, ale postup je popsán dostatečně podrobně,…
Připravte si hrneček a mísu, váhu nechte v šuplíku. Vyzkoušejte s námi upéct vláčnou tvarohovou bábovku, kterou si zamilujete na první kousnutí. Můžete ji ponechat…
Máte rádi linecké cukroví? Potom si jistě oblíbíte i recept na tento koláč. Křehké máslové těsto perfektně ladí s lehce kyselou rybízovou marmeládou, která celý moučník…
Kynuté buchty, ať už makové, tvarohové nebo s povidly, patří mezi nejtypičtější české dobroty. Vždyť i Honza v pohádce si je nesl sbalené v ranečku, když šel do světa.…
Hrníček do ruky, nachystat suroviny a do hodiny leží na stole lahodná buchta, která provoní dům sladkým ovocem. Potěšte své blízké a jistě se stane vyhledávaným receptem…
Velmi oblíbený recept na koláčky bez kynutí, které jsou výborné s tvarohem, mákem i ořechovou náplní. Rozplývají se na jazyku ještě dva dny po upečení, pokud se dřív…
Oblíbený jablečný koláč z lineckého těsta je klasikou našich babiček a maminek. Pokud toužíme po změně, můžeme jablka nahradit marmeládou a šťavnatým tvarohem. Moučník…
Koláč z tenké vrstvy těsta pokrytý tvarohovou či makovou náplní nebo ovocem a zasypaný bohatou vrstvou žmolenky vám jistě zachutná. Náplň můžete zvolit dle své chuti.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Tajemství točené zmrzliny: Za její původ vděčíme malé nehodě na předměstí New Yorku
Kalábrie na talíři: Jihu Itálie vládne feferonka a tento fantastický mřížkový koláč crostata
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Freddie Mercury měl rád maminčinu kuchyni, zejména směs luštěnin s kořeněným kuřetem