uvařila 21. 6. 2012 11:40
Dobrou chuť !
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 6. 2012 11:40
Dobrou chuť !
maso telecí, máslo, máslo bylinkové, cibule červená, cibulka, česnek, sůl, kmín celý, máslo, mouka hladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Jak si doma vyrobit nejlepší sádlo a škvarky? Záleží na správném krájení a pomáhá i fígl s mlékem, říká řezník Jirka z Jablonce
Máte rádi smažené brambůrky? Ve viktoriánské éře platily za zdravou stravu!
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici