uvařila 26. 11. 2020 11:35
Poslední kousek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2020 11:35
Poslední kousek
mléko, cukr vanilkový, droždí, máslo, vejce, mouka hladká, cukr krystal, sůl, kakao, ořechy, voda, cukr vanilkový, olej
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Při výběru dřezu je rozhodující materiál
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník