uvařila 29. 8. 2008 20:17
Lehký jablkový koláč mouřenín
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2008 20:17
Lehký jablkový koláč mouřenín
jablko, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, tuk, mouka
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Peče celá země: Do finále se probojovaly Jana, Lucie a Martina. Tohle jsou jejich tajná přání!
Jak se starat o krájecí prkénko? Pomůže kokosový olej i obyčejná sůl s citronem!