uvařila 26. 2. 2014 22:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2014 22:18
uvařila 26. 2. 2014 22:16
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 22:15
uvařila 26. 2. 2014 21:52
uvařila 26. 2. 2014 21:46
uvařila 23. 2. 2014 23:24
uvařila 23. 2. 2014 23:23
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 23:22
uvařila 23. 2. 2014 22:29
uvařila 23. 2. 2014 22:29
uvařila 12. 2. 2014 15:25
uvařila 7. 2. 2014 22:54
uvařila 7. 2. 2014 21:26
Zárez na spodnej strane budúceho croissantu
uvařila 7. 2. 2014 21:25
Vykrojenie trojuholníkov na croissanty
uvařila 7. 2. 2014 21:25
Ukažka
uvařila 7. 2. 2014 21:24
Zloženie z druhej strany
uvařila 7. 2. 2014 21:23
Zloženie v 1/3
uvařila 7. 2. 2014 21:23
Vyvaľkanie po dĺžke
uvařila 7. 2. 2014 21:22
Doobalované
uvařila 7. 2. 2014 21:22
Obalenie masla cestom
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů
Retro okénko: Krémové figurky na stromeček byly dříve hitem. Půl kila stávalo 35 Kčs, dnes dáme za 300 g dvě stovky
Pečená švestková povidla: Dokonalá domácí zavařenina, která se nikdy neztratí!