uvařila 20. 11. 2011 17:32
Po upečení...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2011 17:32
Po upečení...
uvařila 20. 11. 2011 17:31
uvařila 20. 11. 2011 17:31
S těstem se velmi dobře pracuje.
uvařila 20. 11. 2011 17:31
Před pečením...
uvařila 20. 1. 2011 12:34
uvařila 26. 12. 2010 14:08
... a opatrně polijeme želatinou
uvařila 26. 12. 2010 14:07
... navrch nakrájíme kiwi...
uvařila 26. 12. 2010 14:06
uvařila 26. 12. 2010 14:06
Nádobu vyložíme piškoty...
uvařila 26. 12. 2010 14:06
... na to navrstvíme šlehačkovou směs...
uvařila 19. 7. 2010 22:41
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 18:03
uvařila 18. 7. 2010 17:34
uvařila 18. 7. 2010 17:33
uvařila 18. 7. 2010 17:33
Hrnečku, vař! :-D
uvařila 18. 7. 2010 17:32
uvařila 18. 7. 2010 17:32
Vykynutý kvásek
uvařila 18. 7. 2010 17:31
Do mouky uděláme důlek...
uvařila 18. 7. 2010 17:31
... do důlku dáme přísady na kvásek...
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Sezóna letních hub pomalu začíná! V českých lesích ještě najdete smrže a už i hříbky
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď