uvařila 11. 1. 2017 12:13
Bylo to moc dobré, brambůrky z remosky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2017 12:13
Bylo to moc dobré, brambůrky z remosky.
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Obwarzanky jsou podobné preclíkům. Kroužky z kynutého těsta sypané sezamem je třeba před pečením speciálně upravit
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť