uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
uvařila 15. 6. 2010 16:04
pro změnu s jahodami ..
uvařila 1. 6. 2010 13:52
nakonec jsem přidala cibulku a okurku ... máme krásně hustou a žluťoučkou tatarku
uvařila 1. 6. 2010 13:49
vytáhneme tyčku a vidíme jak se nám to podařilo :))
uvařila 1. 6. 2010 13:48
a je hotovo ...
uvařila 1. 6. 2010 13:47
pomalu táhneme směrem nahoru...
uvařila 1. 6. 2010 13:46
zapneme mixér ...
uvařila 1. 6. 2010 13:45
vložíme tyčku mixéru až na dno
uvařila 1. 6. 2010 13:44
všechny ingredience dáme do něčeho úzkého
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 2. 5. 2024 08:28
Velikonoční rýže jollof: Proč si tuhle africkou specialitu zamilujete a jak ji správně připravit?
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Skřivani nití obmotaní: Vepřové roládky plněné zelím jsou neuvěřitelně šťavnaté, lehce pikantní a hotové za chvíli