uvařil 24. 10. 2016 15:10
Roman34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 10. 2016 15:10
Roman34
uvařil 24. 10. 2016 15:10
Roman34
uvařil 24. 10. 2016 15:10
uvařil 9. 10. 2016 20:07
dělal jsem to z dvou jablek a vysypal formu strouhankou, prvních jak paní píše 20 minut na 180 a pak jsem to dal na 200C po 25 min.
uvařil 9. 10. 2016 20:07
No a zde je výtvor, jinak jsem vyučený zedník, byl jsem osm let svářečem ve škodovce , nemám nic společného s kuchařením jedu tak jak mě to baví a jak mám chut'.
uvařil 9. 10. 2016 20:07
Ták a zde už ke kávičce.
uvařil 9. 10. 2016 20:07
Další bábovka v mém počtu. Upečená dne ve 19:30 9.října.2016
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Svatý Martin očima farářky Martiny Kopecké a autorky knih Martiny Boledovičové: Původ známé tradice