uvařila 17. 3. 2024 10:20
Velikonoční nádivkový trojboj
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2024 10:20
Velikonoční nádivkový trojboj
rohlík, vývar uzený, vejce, maso uzené, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový, rohlík, játra kuřecí, cibule, vejce, mléko, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový, rohlík, mléko, vejce, sýr tvrdý, nať petrželová, sůl, pepř mletý, květ muškátový
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář