uvařila 25. 8. 2014 14:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2014 14:05
žampióny, cibule, česnek, máslo, voda, masox, omáčka worcesterová, tymián sušený, bobkový list, smetana, mouka hladká, sýr hermelín, sůl, pepř
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Domácí majonéza podle Romana Vaňka: Olej a žloutky se lépe zpracovávají vychlazené, ostřejší šmrnc dodá worchestr i dijonská hořčice
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle
Red Velvet Cake: Jak vznikl ikonický americký dort a odkud má svou červenou barvu?