20 receptů na rizoto: Pokrmy z rýže na mnoho způsobů jsou snadné na přípravu
Rizoto je tradiční italský pokrm z oblasti východního Piemontu, jehož základ tvoří kulatozrnná rýže, máslo, bílé víno, cibule a koření. Rýže se osmaží na olivovém oleji, zalije vývarem a vínem a vaří až do krémové konzistence.
Pro většinu lidí znamená rizoto jídlo z rýže, ale postup jeho přípravy není pokaždé podle italského receptu. Rýže jen tvoří základ celého pokrmu, do kterého se přidá vše, co ho ochutí a co máme rádi, i když se pak pravému rizotu vůbec nepodobá.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Čínské rizoto
- Paella
- Rizoto s gyrosem
- Kroupové "rizoto"
- Zapečené houbové rizoto
- Rizoto s lososem
- Rizoto s uzeninou
- Zeleninové rizoto
- Srbské rizoto
- Rizoto po mém
- Rizoto z vepřové konzervy
- Rizoto z trouby dle mého
- Špenátové rizoto s krevetami
- Zdravé bulgurové rizoto
- Krémové cuketové rizoto
- Risotto s červenou řepou
- Rizoto z kuřecích jater
- Dýňové rizoto pro nejmenší
- Rýžové rizoto s mletým masem
- Risotto Zafferano (šafránové rizoto)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Naučte se pravé italské rizoto: Poznejte tři hlavní zásady přípravy krémové dobroty
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Komentáře