Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.

Možná jste si všimli, s jakou pozorností vybírají profesionální kuchaři své nože a s jakou pečlivostí se o ně starají. Kuchyňským nožům byste stejnou pozornost a péči měli věnovat i vy. Ať už vaříte jen občas z povinnosti, anebo patříte ke kulinářským nadšencům, bez nožů se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nože jsou potřebné k nejrůznějším činnostem - od krájení a sekání přes loupání až k vykosťování.

Zvolíte-li kvalitní nože, všechny tyto činnosti vám půjdou lépe od ruky, a tak výrazně ušetříte vynaloženou energii i čas – a výsledek i přesto bude stát za to. Nebojte se proto investovat do kuchyňských nožů vysoké kvality – ty se díky použití prvotřídních materiálů mohou pochlubit vysokou odolností a dlouhou životností, a tak vám vydrží sloužit mnohonásobně déle než běžné kuchyňské nože nižší kvality. V důsledku tedy ještě ušetříte.

A jak laik pozná kvalitní kuchařský nůž? Kuchařské nože se jednoznačně vyplatí nakupovat u renomovaných výrobců s dlouholetou tradicí, kteří se specializují výhradně na tento druh zboží. Jen takoví odborníci na trh přinášejí široký sortiment skutečně kvalitních výrobků, ve kterých se snoubí tradice a léty ověřené zkušenosti s nejnovějšími technologiemi a trendy.

Přesně taková je i společnost Wüsthof Dreizack Solingen, která patří k nejvýraznějším výrobcům nožů na evropském trhu. Společnost byla založena již před 200 lety, a to v německém městečku Solingen, pověstném nožířském centru. Tradiční výrobní postupy a známá německá preciznost učinily z nožů Solingen to nejkvalitnější, co můžete v tomto sortimentu vůbec dostat.

Mezi nežádanější výrobky společnosti Wüsthof Dreizack Solingen patří kované nože, které představují vrchol nožířského umění. Kované nože Solingen jsou vyráběny s ideou, že správný nůž má v rodině sloužit i několik generací a tento cíl díky vysoké kvalitě výroby a špičkovým materiálům splňují. Kované nože jsou vyrobeny z jednoho kusu chrom molybdenové oceli a mohou se pochlubit precizním dílenským zpracováním a jedinečným designem. Nože Solingen oplývají nejen mimořádnou ostrostí, chemickou stálostí, ale také vysokým stupněm uživatelské pohodlnosti. Široký výběr kovaných nožů Wüsthof vám umožní vybrat si model přesně pro vás s ohledem na vaše preference i pokročilost vašeho kulinářského umění.

Kované nože Solingen vás při použití zaujmou řadou vlastností výjimečných jak po praktické, tak po estetické stránce. Pozadu však nezůstává ani ostatní sortiment značky Wüsthof Solingen, který můžete nalézt na www.kovanenoze.cz. Wüsthof Solingen na trh přináší, ocelové nože zkonstruované pro různé úkoly. Například nože kuchařské, japonské, vykosťovací či na zeleninu, dále pak nejrůznější druhy nůžek, sekáčků, brousků a dalšího vybavení nejen do kuchyně.

Na www.kovanenoze.cz si vyberete z bohaté nabídky kuchařských nožů, které ke své práci používají i profesionálové a špičky v oboru. Jen u nabídky na www.kovanenoze.cz navíc máte jistotu garance spokojenosti: v případě, že nůž nebude odpovídat vašim představám, vám budou vráceny peníze.

Více informací naleznete na www.kovanenoze.cz.

Komentáře

Petr

7. 11. 2014 00:18

Já teda k nožům ruzne kvality co jsem měl, do ty doby nejdražší si za 500 nedávno koupil tenhle www.bavimevarit.cz/kuchyne/f-dick-active-cut-kucharsky-nuz-26-cm a určitě tech peněz navíc oproti "noži od vietnamců za 60" nelituju. Až si tim kolega z brd při pižlání lovečáku probodne nohu tak si na mě vzpomene :)

Jand

4. 6. 2014 14:44

taky nefandím příliš profláklým značkám, lepší je si koupit nějakou méně známou značku, co doporučují nožíři, jako například tyto http://www.jatagan.eu/klasicky-nuz/. Zeptejte se nějakého svého známeho, určitě vám něco doporučí.

Drobek Drobek

11. 11. 2013 13:52

Mám několik nožů Wüsthof a nevyměnil bych je za žádné jiné, byť by i od Vietnamců byly. Možná, že článek působí jako reklama, ale fakta jsou fakta a lepší nože než tyhle jsem v ruce neměl.

Polu

8. 11. 2013 16:58

Nemám doma profesionální nože, ale naprosto obyčejné, určené pro řezníky - značka Sanelli. Naprosto mi na denní vaření stačí, ale věřím tomu, že nože zmíněné v článku budou bomba. Nicméně do běžné kuchyně by jich možná bylo škoda.

bobzbrd

5. 11. 2013 11:51

Také jsem se jednou spletl a koupil značkový nůž.Ale zakrátko skončil v popelnici a koupil jsem si nůž od vietnamců za 60 Kč.Jiný už bych nekupoval!!!

bobzbrd

5. 11. 2013 11:51

Také jsem se jednou spletl a koupil značkový nůž.Ale zakrátko skončil v popelnici a koupil jsem si nůž od vietnamců.Jiný už bych nekupoval!!!

janca123

4. 11. 2013 16:53

No tak nejen na internetu píšou o těhlech nožích, ale i v časáku. Četla jsem o nich i v Moje šťastná hvězda. Je tam dost zajímavým věcí, a stojí jen 10 Kč. www.toprecepty.cz

Helena

4. 11. 2013 14:49

Super jsou nože Fiskars. Nakoupila jsme je nejlevněji na www.kamody.cz :-8

Skippi

2. 11. 2013 09:58

Takže jsem se dověděl jen PR ódy na nože Solingen.

V solidních médiích nechybí u podobných materiálů označení že jde o reklamu, tady se totéž tváří jako běžný článek.

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více