Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Firma Domexim a.s. vznikla v září roku 2013 na základě dvacetiletých zkušeností v oboru výroba a prodej dětských kočárků.

Firma Domexim a.s. vznikla v září roku 2013 na základě dvacetiletých zkušeností v oboru výroba a prodej dětských kočárků.

Firma je přímým dovozcem a díky tomu může zákazníkům nabídnout vždy nejlepší ceny. V současné době prorážíme na český trh s novinkou v oblasti kočárků s unikátními vlastnostmi – SILVER PLUS TECHNOLOGIÍ. Na tuto novinku máme smlouvu o exklusivním zastoupení v ČR, na Slovensku a také v jižní části Německa.

Mottem naší firmy je uspokojit i tu nejnáročnější budoucí rodinu za tu nejpřijatelnější cenu na trhu, a to včetně servisu kočárků, který nabízíme ve vlastním plně vybaveném servisním a reklamačním oddělení, které je součástí naší prodejny.

Navštívit můžete jak naši vzorkovou prodejnu v Kutné Hoře, tak také internetové stránky www.domexim.cz. Stejně tak o sobě dáváme vědět řadou reklam v různých mediích.

SILVER PLUS TECHNOLOGIE je použita ve výrobním procesu garantující čistotu, svěžest a nenáročnost na čištění.

Struktura vlákna kočárků ZIPPY PIA, WAVE a NATURAL je chráněna se SILVER PLUS silver ionovou technologií, která chrání průniku špíny a různých nepříjemných pachů do vlákna.

Kočárky jsou v podstatě antiseptické: iony stříbra SILVER PLUS chrání před bakteriemi a plísněmi. Až 95% virů a bakterií je zničeno během prvních dvou hodin, kdy jsou lapeny  iony stříbra. Méně než 1% bakterií a virů přežije 24 hodin.  Pokud je kočárek skladován v prostředí s vysokou vlhkostí, může začít sbírat plísně a houby. Ochrana SILVER PLUS garantuje 90% ochranu proti plísním, které jsou typicky rozšířené ve vlhkém prostředí.

Technologie SILVER PLUS používaná ke zpracování tkanin pomáhá zachovat jejich svěžest a křehkost a udržuje nepříjemné pachy pryč od kočárku.  Vaše dítě bude opravdu v bezpečí pouze v kočárku, který je chráněn iony stříbra.

 

PR článek

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více